Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

"Collar jewels"

Το ξέρω ότι σας χρωστώ ένα μεγάλο συγνώμη για την πολυήμερη αποχή μου από τη γειτονιά μας!!!  Πολλών ειδών υποχρεώσεις με αναγκάζουν αυτόν τον καιρό να απέχω απ΄αυτού του είδους την ευχαρίστηση.  Είναι αλήθεια ότι έχω αποκοπεί από τη διαδικασία των αναρτήσεων και των επισκέψεων στα μπλοκόσπιτά σας, όμως δεν έχω αποκοπεί από τη διαδικασία της δημιουργίας, που όπως για όλες μας άλλωστε, είναι πλέον τρόπος ζωής!!!

Αργότερα θα έχω να σας δείξω όλα αυτά που σχεδιάζω και δημιουργώ για την πιο χαρούμενη μέρα της ζωής μου, τον γάμο της μοναχοκόρης μου.  Ιδέες, ψάξιμο υλικών και αμέτρητες ώρες χαρούμενης δουλειάς στο εργαστήρι μου αυτόν τον καιρό κλέβουν όλη μου την ενέργεια!!!!

Πιστεύω λοιπόν να με δικαιολογήσετε και αυτή τη φορά.  Χρειάζομαι τη συμπαράσταση όλης της παρέας σε όλο αυτό το "project" που λέγεται προετοιμασία γάμου!!

Είπα όμως πάρα πολλά............... σκοπός μου σήμερα είναι να σας δείξω μια καινούργια δημιουργία μου, ένα νέο στυλ κοσμημάτων που έχω εμπνευστεί τελευταία.



Είναι κοσμήματα για το λαιμό που φοριούνται εφαρμοστά σαν κολάρο, πάνω από φόρεμα με λαιμόκοψη ή ακόμη πάνω από το κουμπωμένο ως το λαιμό πουκάμισό μας.


Πάνω σε μια απλή τρέσα ή δαντέλα είναι κτισμένο όλο το κόσμημα.  Άπειρες πέρλες έχουν δεθεί περίτεχνα  με μπρούντζινες χειροποίητες γράνες  πάνω της, για να δημιουργηθεί αυτό το κόσμημα κολάρο.



Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται τόλμη για να το φορέσει κάποια κυρία αλλά μη φοβάστε.......ένας σωστός συνδυασμός πάντα φέρνει και ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα.  Είμαι πλέον πεπεισμένη γι΄αυτό που σας λέω και γι΄αυτό τολμώ να σχεδιάσω κάτι τόσο ιδιαίτερο.

Σε επόμενη ανάρτησή μου θα σας δείξω κάτι πάνω στην ίδια φιλοσοφία αλλά στη πιο νεανική εκδοχή  του.

Σας εύχομαι να περάσετε όμορφα αυτές της μέρες !!

Σας φιλώ και σας αγαπώ!!


Αυτά που μ΄αρέσουν