Κυριακή 14 Απριλίου 2013

"Rope and chain bracelets - Βραχιόλια με σχοινί και αλυσίδα"

Πολύχρωμα βραχιολάκια για όλα τα γούστα!!!  Μια συλλογή από τα αγαπημένα μου βραχιολάκια, που αποτελούν κι αυτά ένα μέρος της καινούργιας μου συλλογής.  Τα υλικά νομίζω ότι σας είναι αρκετά γνωστά (για όσους έχουν διαβάσει βέβαια την προηγούμενη ανάρτησή μου).




Μπορούν να φορεθούν πολλά μαζί, με όποιο συνδυασμό μας ταιριάζει ή ακόμη και καθένα μόνο του για τις λίγο πιο συντηρητικές.




Εγώ προσωπικά τα έχω λατρέψει, θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ ευκολοφόρετα, για όλες τις ώρες της μέρας και δίνουν μια πινελιά χαρούμενη στα σύνολά μας.




Εύχομαι να έχετε μια όμορφη και δημιουργική εβδομάδα!!

Σας φιλώ και σας αγαπώ!!



Κυριακή 7 Απριλίου 2013

"Rope and chain necklace"


Ένα ακόμη κομμάτι της ανοιξιάτικης  συλλογής μου σας παρουσιάζω σήμερα φίλοι μου, ελπίζοντας ότι θα σας αρέσει τόσο όσο σ΄εμένα.  Είναι ένα εφαρμοστό στο λαιμό κολιέ φτιαγμένο με αλυσίδες, σχοινιά και κορδόνια.  


Τα σχοινιά αυτόν τον καιρό μ΄έχουν κατακτήσει.  Τολμώ να κάνω με αυτό τρελούς συνδυασμούς  σε βραχιόλια (θα τα δείτε προσεχώς), κολιέ και collar tips.


Aπό την άλλη οι αλυσίδες είναι κι αυτές από τα αγαπημένα μου υλικά......οπότε τι μένει;  Ένα πάντρεμα των δύο υλικών, λίγη φαντασία και πολύ μεγάλη δόση τόλμης.


Το αποτέλεσμα το βλέπετε.  Αυτό είναι ένα μικρό δείγμα που σας το παρουσιάζω πρώτο μια και το κόκκινο χρώμα είναι το αγαπημένο μου!!!

Αυτά τα λίγα για σήμερα, σας εύχομαι να έχετε μια καλή εβδομάδα γεμάτη δύναμη, ενέργεια και τύχη!!!

Σας φιλώ και σας αγαπώ!!!



Αυτά που μ΄αρέσουν